13 Aralık 2020 Pazar

RUHSAL GÜÇLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ - ERGUN CANDAN


Yazarın bahsettiği gibi, düşünce gücünün doğru kullanıldığında, neler elde edilebileceğini sanırım benim gibi, öğrenmeye meraklı tüm okurlar biliyordur. Eserin muhteviyatında, iç potansiyel gücünüzü arttıracak metotlar öngülmekte! Mesela; günlük yaşamın doğal bir getirisi olan yorgunluk ve streslerden kurtulmak için, önerilen gevşeme dersleri siz okurları rahatlatacaktır. Bu egzersizler sayesinde psikosomatik kökenli rahatsızlıkların üstesinden gelebilmek imkânına sahip olabilirsiniz! Ayrıca önerilen metotları uygulayarak, hislerinizde ki yanılsama payınızın da azaldığına şahit olacaksınız!

" Yaşamın ve varoluşun amacını sorgulayabilmek, insanın kendisini tanıyabilmesi ve kendi sırlarını keşfedebilmesi için, içinizdeki sese kulak verin "der, yazar. Ardından " çözümün bir parçası değilsen; o zaman sorunun bir parçasısın demektir. " diyerek başlar, okura yol göstermeye! Burada asıl amaç, bütün ezoterik öğretilerin de asıl çalışma konusu olan, insanın kendini tanımasıdır. 


Hz Mevlânâ ne güzel söylemiş,

" Ne arıyorsan, kendinde ara! " Sonuç olarak, yazarın akıcı diliyle, çok karmaşık meseleleri çözümlemesiyle ve yol gösterici uygulama taktiklerinin derlenmesiyle oluşan kitap dikkate değer!...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KIRIM